Hírek

A+ R A-

Esküvő kiállítás Hatvan - 2016. december 4.

OTT LESZÜNK az első alkalommal megrendezésre kerülő hatvani Esküvő kiállításon, december 4-én. Új ötletekkel, ízekkel, finom kóstolóval várunk minden kedves érdeklődőt!

Az eseményről aktuális információ és nyereményjátékban való részvétel a facebookon.

Megrendelés időben

Kedves megrendelőink!

School Calendar Graphic

 

Többen kérdezték mennyi idővel korábban rendeljenek, hogy biztosan meglegyen az eltervezett napon az egyedi torta. Én azt mondanám, hogy mikor biztos az időpont, akkor egyből jelezzenek, kisebb tortáknál legalább 2 héttel hamarabb! Szeretnénk tartani a megszokott színvonalat, ezért muszáj korlátoznunk a mennyiséget. Megértését kérjük azoknak, akiket a telítettség miatt, nem tudunk a kívánt időpontban kiszolgálni. Pont azért szeretik a tortáinkat, mert egyediek és nem tömeg termékek. Hogy ez így is maradhasson, határokat kell szabni. Köszönjük a közreműködést!

Ízbombáink az Ennie 24 Coffeeban

Muffin

Egy csodálatos egymásra találás és terveink szerint hosszútávú együttműködés eredményeként 2016. februártól a hatvani Ennie 24 Coffeeban kóstolhatóak paleo édességeink. Hagyományos és innovatív ízkombinációk, szezonális alapanyagok, különleges, alkalmi kóstolások.

Ízelítő kínálatunkból:

- Macaron : csokis, málnás, körtés, levendulás, mentás-limeos, birsalmás, epres, fehércsokis stb.

- Muffin: epres, narancsos csokis, kajszibarackos, szedres, citromos stb.

- Cupcake: csokis, kókuszos, kajszis stb.

- Sütemény és tortaszeletek: feketeerdő, citromos-mákos stb.

- Csökkentett cukortartalmú Tiramisu

- chia puding

Minden minden PALEO !!!

 Paleo_kinalat

 

 

Benne vagyunk a TV-ben, legalábbis a tortáink

Megtisztelő felkérését kaptunk, a VIASAT3 április 14-én induló a harmadik menet Négy esküvő című műsoraiban árgus szemekkel kell figyelni a tortákat, mert több részben is a mi alkotásunk szerepel.

 

 

Év végi pihenő

Az idei év nálunk december 24-én fejeződik be. Legalábbis a munkával töltött része :-). Ezért kérünk mindenkit, hogy december 24-ig, vagy 2016. január 2-tól keressenek megrendeléssel kapcsolatban!

Kellemes, türelmes ünnepi készülődést kívánunk mindenkinek!

Adventi készülődés